Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ștafeta Veteranilor 2022 – Invictus trece din nou prin județul Harghita

 

În zile de 11, 12 și 13 octombrie 2022, „Ștafeta Veteranilor” va trece prin județul Harghita:

  • 11 octombrie 2022 din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc;
  • 12 octombrie 2022 din Miercurea Ciuc spre Odorheiu Secuiesc;
  • 13 octombrie 2022 din Odorheiu Secuiesc spre Târgu Mureș.

În 11 octombrie 2022, începând cu ora 16:00 la Monumentul Ostașului Necunoscut din Miercurea Ciuc, va avea loc predarea-primirea ștafetei între voluntarii sosiți de la Sfântu Gheorghe către cei care vor pleca spre Odorheiu Secuiesc.

⁎⁎⁎

“Ștafeta Veteranilor”, ediția a IX-a 2022, este organizată de Asociația Invictus România în contextul sărbătoririi, la data de 25 octombrie, a Zilei Armatei României.

Evenimentul ajuns la cea de-a IX-a ediție, va străbate toate județele țării și se va termina pe 25 octombrie, de Ziua Armatei României. Voluntari invictus din toată țara, alergători și cicliști, militari și civili, vor purta Ștafeta Veteranilor, aducând astfel un omagiu eroilor României.

Ștafeta Veteranilor a devenit o tradiție și amintește, în fiecare an, despre spiritul Invictus, acela care trebuie să ne unească pe toți în jurul veteranilor.

Participanții poartă în alergare Drapelul Național, din respect pentru înaintași, din recunoștință pentru veteranii de război care încă rostesc povestea sacrificiului suprem, cât și pentru cei plecați dintre noi, a căror lecție de patriotism stă scrisă în inima fiecăruia.

Atunci când oboseala își va spune cuvântul, își vor repeta ceea ce reprezintă spiritul Invictus: ”Să te ridici și să lupți în continuare. Pentru eroii noștri, pentru România!

Întreaga comunitate, civili și militari, este invită să participe la acest eveniment deosebit. Punct de contact sublocotenent Marcuș Adrian – 0748233270.

  • informații furnizate de purtătorul de cuvânt al Brigadei 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”, Maior Emilian Zagrai-NEGULESCU

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.