Stare excelentă a pârtiilor de la Toplița. Peste 1000 de turiști vin în fiecare zi a sfârșitului de săptămână

0

Articol disponibil în: Română

Starea pârtiilor Măgheruș și Bradul de la Toplița este foarte bună. De aceea, peste 1000 de turiști vin în fiecare zi a sfârșitului de săptămână, încă de la data deschiderii, în 26 decembrie 2015. Atât pârtia Măgheruș cât și Bradul sunt în perfecta “stare de funcționare”.

partie-toplita

“Am ajuns la acel nivel maxim de calitate, în acest moment, în sezonul actual. În urmă cu două-trei zile am reușit să atingem calitatea care ne reprezintă. Starea pârtiilor este excelentă. În weekend vin în jur de 1200 de turiști. Aproape în fiecare zi din vacanță au fost prezenți în număr foarte mare”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei, Nicolae Baciu, administratorul pârtiei.

Pârtia Măgheruş, destinată schiorilor avansați, cu un grad mediu de dificultate, are o lungime de 460m și lățime de 56-60m. Altitudinea este de 850m, diferența de nivel e de 125m, iar înclinarea medie, de 23%. Pârtia Bradul, destinată schiorilor începători, are o lungime de 1200m și o înclinare medie de 11%.

Ca dotări, pârtiile au două instalaţii teleschi Doppelmayr, maşină de bătătorit zăpada, instalaţie pentru fabricarea zăpezii, centru închiriat echipament schi, dar și instalaţie nocturnă.

Programul este între orele 10,00 – 18,00 iar tarife pentru copii sub 14 ani este de 1,5 lei/urcare, 35 lei/abonament pe o zi, iar pentru adulți, 2 lei/urcare, 45 lei/abonament pe o zi. Informații despre posibilitățile de cazare sunt disponibile aici

Sursa: voceatransilvaniei.ro
Foto: partiatoplita.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy