Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sunteți mulțumit de activitatea Consiliului Județean Harghita? – completați chestionarul

Foto: Ziar Harghita

 

Pandemia a adus schimbări în viețile noastre, schimbări care au avut efecte asupra tuturora. Consiliul Județean Harghita a luat numeroase măsuri pentru a veni în întâmpinarea acestora și pentru a diminua efectele negative pe care pandemia le-a avut asupra sănătății și situației economice din județ, transmite echipa de comunicare a instituției.

Acum, Consiliul Județean este interesat să afle modul în care această perioadă a influențat viața de zi cu zi a locuitorilor județului, respectiv gradul de satisfacție al locuitorilor cu activitatea desfășurată la Consiliul Județean Harghita. Fiecare răspuns are un rol important în activitatea instituției și a dezvoltării acesteia. Acordați cinci minute completării chestionarului de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7BJBdXobuKxFkDJFBXoNjE2GhaLX-xr5f–rmMgy6mJSUUQ/viewform?fbclid=IwAR17RZVOPwP3kNGHh8LIlPb6rEva87qp4J1dABLhmx2POw1bNI5EKfnVnPw

dolinex


Un comentariu la “Sunteți mulțumit de activitatea Consiliului Județean Harghita? – completați chestionarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *