Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Szecseny, un loc uitat de autorități

Szecseny este un fel de cartier/anexă al orașului Miercurea Ciuc. Această zonă nu beneficiază de niciun fel de utilități, deși sunt multi locuitori care fac naveta la serviciu în oraș, ori copiii care merg la școală și fac acest lucru pe un drum aproape impracticabil.

În condițiile în care sunt făcute promisiuni în fiecare campanie că se va rezolva această problemă, situația e la fel de dezastruoasă, fără șanse de a-și reveni. În același timp, străzi din alte cartiere precum Câmpul Mare sau Szek, sunt asfaltate de câte două ori. Nu vrem să facem speculații legate de etnia locuitorilor din diferite zone, dar ceva nu este de loc în regulă. 

La Szecseny nu poți lăsa o mașină în fața porții, că nu o mai recunoști de murdară ce devine, nu poți pune rufe la uscat pentru că și ți le  nenorocește praful și degeaba le-ai spălat, te umpli de glod când plouă, iar iarna mersul la serviciu sau școală devine deja un sport extrem. 

Vom întreba și autoritățile de ce este această bătaie de joc la adresa oamenilor care locuiesc aici, dar probabil vom primi răspunsuri birocratice și promisiuni la fel cum primesc și locuitorii din Szecseny de ani de zile. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.