Tabăra EMI- ploaia a luat cheful participanților

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În fiecare an, la tabăra EMI sunt invitate cele mai apreciate trupe rock din Ungaria. Anul acesta au fost invitate trupe ca: Kowalsky meg a Vega, Beatrice, Kalapacs, etc. În data de 11, respectiv 12 august, ploaia a cam luat cheful participanților.

Deși nu a plouat foarte mult, din cauza faptului că a fost o ploaie abundentă în tabără s-a format foarte mult  noroi,  inconfortabil pentru tinerii care au participat la tabără. În ziua de joi, când celebra trupă Kowalsky meg a Vega a urcat pe scenă, a avut loc o furtună atât de puternică, încât organizatorii au oprit concertul. Din cauza furtunii puternice, deja începuse să plouă pe scenă, ceea ce a însemnat un pericol atât pentru artiști cât și pentru iubitorii muzicii rock.

Din cauza acestei ploi, a doua zi a fost o lipsă mare de participanți, fenomen nemaiîntâlnit la tabăra EMI. LA concertul Beatrice și Kalapacs publicul a ales să stea sub corturi decât să petreacă în noroi, unii au ales chiar să urmărească mai mult Jocurile Olimpice.  Participanții au fost foarte nemulțumiți de felul de organizare. Cei mai mulți s-au plâns de faptul că anul acesta intrarea este prea scumpă față de condițiile care sunt în tabără.

După concerte tinerii nu au participat nici la petrecerile care au avut loc în acea seară, deși acestea au avut loc în corturi. Au fost participanți care au fost de părere că atmosfera nu mai este la fel ca altă dată, sau că Tabăra EMI ar fi trebuit să rămână la Borzont, unde locul era mult mai primitor și organizarea a fost mult mai bună.

13987601_1303318449693113_5119450572907642023_o

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy