EMI tábor- a résztvevők kedvét szegte az eső

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Minden évben az EMI tábor meghívottai olyan híres magyar együttesek, mint a Kowalsky meg a Vega, Beatrice, Kalapács, stb. Sajnos 11 é s12 –én az eső beleszólt az együttesek nótájába.

Habár az eső nem volt hosszas, ám annál bőségesebb, a tábor egy sártengerré változott és a fiatalok kényelmetlenül érezték magukat. Csütörtökön a Kowalsky meg a Vega együttes fellépésekor olyan erős vihar lett, hogy a szervezők leállították a koncertet. A színpadra csorgó eső veszélyes volt mind az együttesre, mind a rock kedvelő közönségre nézve.

Az eső miatt másnap nagyon megfogyatkozott a táborlátogatók száma, amit eddig nem tapasztaltak az EMI táborban. A Beatrice és Kalapács koncertek idején pedig a közönség inkább a sátrak biztonságát választotta, egyesek pedig inkább az Olimpiai Játékokra voltak kíváncsiak. A résztvevők elégedetlenek voltak a szervezéssel, legtöbben a magas belépti díjra panaszkodtak.

A fiatalok a koncerteket követő rendezvényeken sem vettek részt, bár ezek sátrakban kaptak helyet. Egyes résztvevők szerint az EMI táborban a hangulat már nem a régi, a helyszínnek pedig Borzonton kellet volna maradni, ahol a körülmények megfelelőbbek és a szervezés is jobb.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy