Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tânăr agresat în fața unui lăcaș de cult, în Miercurea Ciuc. Precizările IPJ Harghita:

Referitor la informațiile apărute în spațiul public, în urma unui eveniment ce a avut loc în noaptea de 16 aprilie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita face următoarele precizări:

În jurul orei 2:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Miercurea Ciuc au fost sesizați prin intermediul numărului unic 112, cu privire la faptul că pe o stradă din localitate, în apropierea unui lăcaș de cult, o persoană ar fi fost agresată fizic.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar din primele verificări a constatat că un tânăr de 18 ani, în timp ce se afla pe o bancă din parcul central, împreună cu alți patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, au observat îndreptâdu-se către ei patru persoane.

Din cauza faptului că tinerii s-au speriat, au fugit către biserica aflată în apropiere, iar în fața acesteia, cele patru persoane necunoscute l-au agresat fizic pe bărbatul de 18 ani, după care au fugit.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei și pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit IPJ Harghita, este  exclus faptul că ar fi fost un conflict interetnic sau că niște huligani ar fi intrat în biserică.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.