Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tânăr din Harghita, căutat la nivel național pentru furt calificat, depistat de polițiștii nemțeni

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 16;00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, județul Neamț, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu alături de polițiștii locali, au depistat un tânăr, de 22 de ani, din județul Harghita, care, pe fondul consumului de alcool, tulbura ordinea și liniștea publică prin țipete, pe o stradă din Târgu-Neamț.

„Persoana în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea luării măsurilor legale care se impun. Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul era căutat la nivel național, deoarece se sustrăgea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis la data de 2 noiembrie 2021. Acesta era condamnat de Judecătoria Buzău la o pedeapsă privativă de libertate de libertate de 2 ani şi 183 de zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.”, a informat IPJ Neamț.

Tânărul a fost condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepse
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.