Tânără din Miercurea Ciuc cu dosar penal pentru șofat fără permis de conducere

0

Articol disponibil în: Magyar Română

O persoană, de 20 ani, din Miercurea Ciuc, este cercetată penal fiindcă a fost depistată de polițiști în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În data de 31.03.2019, ora 23.20, un echipaj de poliție a depistat-o pe L.E., de 20 ani, din Miercurea-Ciuc, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea de domiciliu În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana aflată la volan nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, din cercetări, s-a constatat că autoturismul i-ar fi fost încredințat de către T.S., de 24 ani, din Miercurea Ciuc, pentru a se familiariza cu conducerea autovehiculului, în contextul în care persoana aflată la volan urma cursurile unei școli de profil pentru a dobândi permisul de conducere auto.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul unei persoane fără permis de conducere auto, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy