Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tânără din Miercurea Ciuc cu dosar penal pentru șofat fără permis de conducere

O persoană, de 20 ani, din Miercurea Ciuc, este cercetată penal fiindcă a fost depistată de polițiști în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În data de 31.03.2019, ora 23.20, un echipaj de poliție a depistat-o pe L.E., de 20 ani, din Miercurea-Ciuc, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea de domiciliu În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana aflată la volan nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, din cercetări, s-a constatat că autoturismul i-ar fi fost încredințat de către T.S., de 24 ani, din Miercurea Ciuc, pentru a se familiariza cu conducerea autovehiculului, în contextul în care persoana aflată la volan urma cursurile unei școli de profil pentru a dobândi permisul de conducere auto.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul unei persoane fără permis de conducere auto, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.