Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Târgul Serviciilor Publice Europene, ediția a IV-a

Instituția Prefectului – Județul Harghita organizează a IV – a ediție a Târgul Serviciilor Publice Europene, în parteneriat cu 15 instituții publice.

Evenimentul este dedicat sărbătoririi zilei de 9 MAI – Ziua Europei și facilitează întâlniri directe între cetățeni și specialiști ai celor 15 instituții publice partenere.

Astfel, pe tot parcursul desfășurării Târgului, cetățenii și reprezentanții instituțiilor participante au ocazia de a interacționa într-un dialog deschis asupra unor subiecte de interes precum beneficiile cardului european de sănătate, tratamente de specialitate în spațiul comunitar, siguranța alimentară, energia verde și albastră – reducerea emisiilor CO2 și a poluării, statistici privind indicatorii de dezvoltare ai județului, piața forței de muncă (stagii în țară și în spațiul comunitar, condiții de angajare, etc.), prevenirea și consilierea antidrog, siguranța cetățenilor acasă și în spațiul Uniunii Europene, accesarea fondurilor europene, apostilă, regimul permiselor și pașapoartelor în spațiul intra și extra european,  utilizarea numărului unic de urgență 112, etc., precum și de a clarifica problemele pe care le întâmpină în accesarea oricărora dintre aceste servicii.

Persoanele interesate care doresc să participe la acest eveniment sunt așteptate cu interes în data de 9 mai 2023, între orele 11:00 – 13:00, la arcadele Palatului Administrativ (Casa Albă) din Miercurea Ciuc.

Instituția Prefectului Județul Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.