Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat din Miercurea Ciuc, reținut de polițiști după ce s-a răzbunat pe mașina surorii sale

  • Polițiștii din Miercurea-Ciuc au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Miercurea Ciuc, după ce a distrus un autoturism parcat pe o stradă din oraș.

La data de 7 mai, în jurul orei 18.00, bărbatul în cauză, în vârstă de 33 de ani, a fost reclamat de către martori care au sunat la numărul de urgență 112, despre faptul că lovește o mașină.

„Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a constatat că bărbatul s-a deplasat la locuința surorii sale, având asupra sa un obiect ascuțit cu care a lovit ușa apartamentului acesteia. Ulterior, acesta a mers în parcarea din fața imobilului și a lovit autoturismul surorii sale, provocându-i distrugeri în zona capotei, după care i-a rupt și cele două oglinzi retrovizoare.”, a informat IPJ Harghita.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că anterior comiterii faptei, bărbatul ar fi avut mai multe discuții contradictorii cu sora sa, în care ar fi amenințat-o. Din acest motiv, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și distrugere. De asemenea, față de acesta, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.