Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

TICHETUL SOCIAL pentru preșcolarii din Gheorgheni

09-16-szoc-ertekjegy-ro

BENEFICIARII TICHETULUI SOCIAL IN VAL DE 50 LEI !

Conform Legii nr.248/2015 se acorda stimulentul educational (tichet social pentru gradinita) copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 ani si 6 ani neimpliniti care sunt inscrisi la gradinita si frecventeaza cursurile prescolare.
Beneficiaza de acest tichet social in cuantum de 50 lei/luna familiile care au venituri de pana la 284 lei/membru de familie.
Pentru a putea beneficia de acest tichet social trebuie sa depuneti la primarie un dosar care sa cuprinda urmatoarele acte:
-cerere tip (de la primarie);
-copie dupa actele de identitate:carte de identitate sot,sotie copii sau cerficat de nastere cine nu are 14 ani si nu poseda carte de identitate;
-adeverinta de salariat,cupon pensie,cupon somaj,cupon concediu de crestere,cupon stimulent de insertie;
-adeverinta tip eliberata de la secretariatul Scolii”Iustin Pirvu”Poiana Teiului din care sa rezulte ca, minorul este inscris la gradinita si frecventeaza cursurile prescolare.
Principala conditie pentru a beneficia de acest tichet social este ca prescolarii sa frecventeze cursurile si sa nu absenteze!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.