TICHETUL SOCIAL pentru preșcolarii din Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

09-16-szoc-ertekjegy-ro

BENEFICIARII TICHETULUI SOCIAL IN VAL DE 50 LEI !

Conform Legii nr.248/2015 se acorda stimulentul educational (tichet social pentru gradinita) copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 ani si 6 ani neimpliniti care sunt inscrisi la gradinita si frecventeaza cursurile prescolare.
Beneficiaza de acest tichet social in cuantum de 50 lei/luna familiile care au venituri de pana la 284 lei/membru de familie.
Pentru a putea beneficia de acest tichet social trebuie sa depuneti la primarie un dosar care sa cuprinda urmatoarele acte:
-cerere tip (de la primarie);
-copie dupa actele de identitate:carte de identitate sot,sotie copii sau cerficat de nastere cine nu are 14 ani si nu poseda carte de identitate;
-adeverinta de salariat,cupon pensie,cupon somaj,cupon concediu de crestere,cupon stimulent de insertie;
-adeverinta tip eliberata de la secretariatul Scolii”Iustin Pirvu”Poiana Teiului din care sa rezulte ca, minorul este inscris la gradinita si frecventeaza cursurile prescolare.
Principala conditie pentru a beneficia de acest tichet social este ca prescolarii sa frecventeze cursurile si sa nu absenteze!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy