Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ție ce îți lipsește din garderobă? Află ce trebuie să aibă orice femeie în materie de haine și accesorii

Poate nu știai, însă hainele pe care alegi să le porți pot spune foarte multe despre tine și personalitatea ta. Ținutele alese vor transmite o mulțime de indicii nonverbale trecătorilor sau persoanelor cu care interacționezi și tocmai de aceea este important să acorzi atenție acestui aspect. Există totuși câteva obiecte vestimentare pe care este bine să le ai în garderobă, indiferent de vârstă, deoarece sunt niște piese clasice, ce nu se vor demoda niciodată.

Întotdeauna alege calitatea, nu cantitatea 

  1. O rochie neagră, elegantă

„Little black dress” sau rochia neagră nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Aceasta se va potrivi la fix ca o ținută pentru o seară romantică petrecută cu partenerul tău. În funcție de materialul din care este realizată, aceasta poate fi purtată aproape tot anul. Însă, dacă cumva vrei să ai una potrivită și pentru lunile mai călduroase, încearcă ca aceasta să fie realizată dintr-un material mai vaporos, precum este voalul sau mătasea.

  1. Un palton negru sau crem

Paltoanele sunt din nou la modă! Drept urmare, pe lângă geaca lungă și călduroasă pentru iarnă, ține cont să ai și un palton negru sau crem astfel încât să îl poți integra în ținutele mai elegante. Acestea se găsesc într-o mulțime de materiale și modele, însă cel mai bine este să alegi un model clasic, realizat din lână. Așa te vei asigura că va fi mereu la modă și că va rezista ani buni.

  1. Pantofii potriviți

Din garderoba oricărei femei nu trebuie să lipsească pantofii potriviți. În funcție de stilul abordat și de ținutele pe care știi că le porți frecvent, trebuie să ai câteva perechi de încălțăminte, în culorile și pattern-ul preferat. De exemplu, nu trebuie să-ți lipsească o pereche de balerini comozi, una de sneakers pentru ținutele casual, dar și o pereche de pantofi cu toc eleganti de la Modlet.ro pe care să-i porți la ieșirile mai importante.

  1. O geantă din piele

În ceea ce privește gențile, pentru a nu te trezi cu o mulțime de obiecte nepotrivite în dulap, alege-le întotdeauna în funcție de nevoile pe care le ai. De exemplu, dacă nu ai nevoie să porți după tine diverse agende, un laptop sau alte obiecte voluminoase, poate o geantă crossbody ți-ar fi de folos. Totuși, indiferent de modelul pe care îl alegi, cel mai important este ca geanta să fie realizată dintr-o piele calitativă. Într-adevăr, investiția va fi consistentă la început, însă odată cu trecerea anilor te vei lăuda pentru pasul făcut.

  1. Un accesoriu pentru cap

Indiferent că este vorba despre o pălărie din lână, o beretă franțuzească, o bentiță croșetată din bumbac sau o pălărie din paie numai bună pentru zilele caniculare, în garderoba ta trebuie să se regăsească un accesoriu pentru cap potrivit nevoilor tale. De asemenea, trebuie să te asiguri că orice ai alege, se va potrivi cu restul ținutelor pe care ai de gând să le porți în acel sezon.

În concluzie, anumite obiecte vestimentare și accesorii nu se vor demoda niciodată, ba din contră, vor reveni și vor fi populare în perioade în care nu te aștepți. Este bine să ai o garderobă variată, însă acordă importanță obiectelor principale și alege să investești mai mult în niște obiecte confecționate din materiale de calitate, pe care să le porți mulți ani de acum înainte.

Sursă foto: Freepik.com
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.