Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ţigări de contrabandă şi băuturi netimbrate, confiscate de poliţiştii harghiteni la Sândominic şi Săcel

La data de 17.02.2016, în urma unor acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile, poliţiştii au identificat-o pe B.V. de 51 de ani, din comuna Sândominic, vânzătoare la un magazin din localitate, în timp ce comercializa ţigări fără acte de provenienţă şi băuturi spirtoase fără timbre fiscale.

De la cea în cauză, sancţionată contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990, cu amendă de 1.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării 6 pachete de ţigări, 8 recipiente cu băuturi spirtoase şi 32 de lei, proveniţi din vânzarea a 80 de ţigarete.

Aceleaşi măsuri au fost luate şi de poliţiştii Posturilor de Poliţie Săcel și Secuieni care, împreună cu 4 jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc, l-au identificat pe D.B. de 26 de ani, din comuna Săcel, care avea asupra sa 4 pachete de țigări, fără documente de proveniență.

Sursa IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.