Tineri pe bicicletă, sub influența alcoolului, la spital în urma unor accidente rutiere

0

Articol disponibil în: Română

La data de 3 septembrie 2023, în jurul orei 1:30, un tânăr de 16 ani, din comuna Lunca de Sus, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist, pe D.N.12/A, în localitatea sa de domiciliu, s-ar fi dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, tânărul a suferit vătămări coprorale și s-a prezentat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Minorul a fost testat cu aparatul alcooltest fiind înregistrată o valoare de 0,34 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La data de 3 septembrie 2023, în jurul orei 18:30, un tânăr de 17 ani, din localitatea Frumoasa, în timp ce se deplasa, în calitate de biciclist pe un câmp din localitatea sa de domiciliu ar fi pătruns pe D.N.12/A, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din Miercurea-Ciuc fiind acroșat și accidentat de acesta.

Tânărul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Persoanele implicate în eveniment au fost testate cu aparatul alcooltest fiind înregistrată o valoare de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul minorului și zero în cazul conducătorului auto.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului pentru stabilirea cauzelor și a împrejurărilor producerii accidentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy