Trei suspecți de comiterea unui furt din locuinţă prinși de poliţiştii harghiteni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 20 iulie a.c., ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Gheorgheni, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, au fost identificaţi suspecţii unui furt din locuinţă, comis la data de 18.7.2016 în dauna unei femei din municipiul Gheorgheni, aceştia fiind A.G. de 29 de ani, O.F. de 49 de ani şi F.I. de 23 de ani, toţi din judeţul Mureş.

Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment rezultă că, la data menţionată, cei în cauză ar fi pătruns în apartamentul părţii vătămate, prin folosirea unor chei potrivite, iar în interior au răvăşit bunurile în căutare de valori şi au sustras 15.500 de lei şi mai multe bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 16.000 de lei.

În continuare, pentru exploatarea datelor şi indiciilor obţinute în anchetă, poliţiştii harghiteni, cu sprijinul colegilor mureşeni, au efectuat 3 percheziţii la domiciliile suspecţilor, unde au fost descoperite şi ridicate mai multe unelte folosite la comiterea spargerilor de locuinţe, 750 de lei şi un telefon mobil de ultimă generaţie.

Faţă de cei 3 a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore, iar la data de 21.7.2016, aceştia urmează să fie prezentaţi Instanţei, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, cu propunerea de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy