Három gyanúsítottat fogott el a rendőrség

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Szakszerű kutatást és nyomozást követően a gyergyószentmiklósi nyomozó osztály rendőrei,  és a Hargita Megyei Rendőrség nyomozó osztályának rendőrei július 20- án elfogták egy július 18- án egy gyergyói asszony rovására elkövetett lopás gyanúsítottait: A.G. 29 éves, O.F. 49 éves és F.I. 23 éves Maros megyei lakosokat.

Az eddigi nyomozás során kiderült, hogy a fenti dátumon az elkövetők megfelelő kulcs segítségével behatoltak a károsult lakásába, amelyet értékek után kutatva feldúltak, ékszereket és 15.500 lejt magukkal vittek, 16.000 lej kárt okozva.

A Hargita megyei rendőrök maros megyei kollégáikkal házkutatást tartottak a gyanúsítottak lakásán, ahol lakások kifosztásából származó anyagi javakat találtak, 750 lejt és egy utolsó generációs mobiltelefont, amelyeket el is koboztak.

A gyanúsítottakat 24 órára őrizetbe vették, 2016 július 21- én a gyergyószentmiklósi táblabíróság elé állítják, minősített lopás vádjával, előzetes letartóztatásukat kérve.

Forrás: Hargita Megyei Rendőr- főfelügyelőség.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy