Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tulgheșul sărbătorește Centenarul României ca-n povești, cu oaspeți din Republica Moldova

Primarul Marcel Vancu din Tulgheș vă pune la curent cu programul destinat sărbătoririi Centenarului României, care va ține ca-n povești, timp de două zile.

Activitățile desfășurate atât pe 1 Decembrie de Ziua României, cât și duminică, pe 2 decembrie, vor îmbrăca în straie de sărbătoare comuna Tulgheș.

”Sărbătorim împreună, ROMÂNIA! Pe 1 Decembrie, probabil alături de invitații noștri din Republica Moldova, reprezentanții Satului Cojusna, Raionul Strășeni, localitate înfrățită cu Comuna Tulgheș. Vor fi alături de noi și un număr de aproximativ 20 copii din Cojusna pentru marea Sărbătoare!

Duminică, 2 Decembrie 2018 comemorăm printr-o slujbă religioasă eroii, avem o depunere de coroane, urmărim defilarea Armatei și a Jandarmeriei cu participarea Fanfarei Militare, așteptăm participarea unor înalte oficialități și alocuțiunile lor, avem parte de un spectacol artistic cu nume prestigioase ale cântecului popular, recitaluri susținute de elevi și interpreți locali, iar la final ciocnim un pahar de vin fiert în cinstea anului CENTENAR!”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.