Un accident rutier, în urma căruia patru persoane au suferit leziuni corporale a avut loc pe raza localității Corund.

0

Articol disponibil în: Română

Foto: ISU Harghita

Ieri dimineață, un tânăr de 19 ani, din Corund, în timp ce conducea un autovehicul pe un drum lateral din localitatea susmenționată, în calitate de cursant al unei școli de conducători auto, la intersecția cu DN 13 A nu a acordat prioritate autoturismului condus de o femeie, de 27 ani, din localitatea Ernei, județul Mureș, care se deplasa în direcția Lupeni- Praid și a intrat în coliziune laterală cu vehiculul în cauză.

În urma impactului, persoana aflată la volanul primului autovehicul, doi pasageri aflați în interiorul acestuia, un bărbat, de 44 ani, din Corund, având calitatea de instructor auto și un tânăr, de 19 ani, din Praid, și conducătorul celuilalt autovehicul au suferit leziuni corporale, fiind transportați la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul de 44 ani a fost transportat, cu un elicopter, la Spitalul Municipal de Urgență Târgu-Mureș.

Conform procedurilor, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu – Secuiesc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy