Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat din comuna Bilbor a fost dat dispărut. Primarul face apel ca la căutări să participe cât mai mulți voluntari

Un bărbat din comuna Bilbor a fost dat dispărut. Potrivit Poliţiei Române, este vorba despre Ilie Cifu, în vârstă de 69 de ani, care a plecat de acasă în data de 4 decembrie și nu s-a mai întors.

Persoana a plecat în ziua de 04.12.2022 de la domiciliul din com. Bilbor, sat Bilbor, jud. Harghita, iar până în prezent nu s-a mai întors. Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,70 m, greutate – aproximativ 70 kg, păr alb, constituţie atletică”, se  menționează pe site-ul instituţiei.

Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să apeleze numărul unic 112 sau Poliția Municipiului Toplița,  la numărul 0266.341.133.

Bărbatul a fost căutat inclusiv de localnici. O nouă rundă de căutări va avea loc vineri, 9 decembrie.

Primarul comunei Bilbor, Ilie Hângan, face apel ca echipei de căutare să se alăture cât mai multe persoane.

„Stimați cetățeni, în contextul în care un consătean de-al nostru este dispărut de câteva zile și căutările întreprinse până acum nu au dat rezultate pe măsura efortului depus, vin în atenția dumneavoastră cu solicitarea de a vă alătura, cât mai mulți, echipei de căutare pentru desfășurarea optimă a acestei acțiuni umanitare.
Întâlnirea va avea loc mâine, 09.12.2022, la ora 9:00, în fața Primăriei. Vă mulțumesc pentru solicitudine!”, este mesajul transmis de primarul comunei Bilbor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.