Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat din Cozmeni, reținut pentru tentativă de tâlhărie calificată

  • Polițiștii au introdus în arest un bărbat de 46 de ani, din Cozmeni.

La data de 1 mai a.c., lucrătorii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Miercurea Ciuc, au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat în vârsta de 46 de ani, din comuna Cozmeni. În cauză s-a luat măsura preventivă a reținerii, iar bărbatul a fost depus în Arestul I.P.J. Harghita.

În fapt, la data de 30 aprilie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Miercurea Ciuc au fost sesizați de către un bărbat de 61 de ani, din Tușnad, despre faptul că la data de 27 aprilie a.c., în timp ce se afla la domiciliu cu concubina sa, un bărbat necunoscut ar fi pătruns fără drept în locuința lor. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că acesta ar fi pătruns fără drept în locuință, sub pretextul că dorește să achiziționeze un telefon mobil, iar la scurt timp le-a cerut celor doi suma de 3.000 lei. Acesta ar fi amenințat-o cu moartea pe femeie, în vârstă de 55 de ani, din Tușnad, fapt pentru care concubinul acesteia a intervenit, după care bărbatul necunoscut a părăsit locuința.

  • informații furnizate de IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.