Un bărbat lovit cu brutalitate în zona capului a ajuns la spital. Agresorul se confruntă cu acuzații grave

0

Articol disponibil în: Magyar Română

ARESTAT DE POLIȚIȘTI PENTRU TENTATIVĂ LA OMOR

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii au condus și încarcerat un bărbat de 40 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Harghita.

La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Tribunalului Harghita, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 9 aprilie a.c., Poliția Orașului Cristuru Secuiesc a fost sesizată despre producerea unei altercații între mai multe persoane, pe fondul consumului de alcool, soldată cu vătămarea corporală a unui bărbat. În cauză s-a constituit o echipă complexă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Harghita și cei ai Poliției Orașului Cristuru Secuiesc care, în urma cercetărilor efectuate, au constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din Cristuru Secuiesc, a lovit în zona capului cu un obiect contondent un alt bărbat, de 29 de ani, din Odorheiu Secuiesc. În urma loviturilor primite persoana vătămată a fost transportată la spital, unde i s-au oferit îngrijiri medicale.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, au demarat cercetările sub aspectul comiterii  infracțiunii de tentativă la omor, iar la data de 11 aprilie a.c., față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus de către în arestul  I.P.J. Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy