Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un complex comercial din Harghita, evacuat după ce s-a declanşat alarma de incendiu. Mai multe persoane au ajuns la spital

Un complex comercial din municipiul Gheorgheni a fost evacuat  joi, 8 iulie, în jurul orei 11:30, după ce s-a declanșat instalația de stingere a incendiilor cu pulberi.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ cu medic.

„Aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat. În spațiul comercial, în urma verificărilor echipajelor de căutare-salvare, nu au fost identificate alte persoane.”,  a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Unsprezece persoane, cu atac de panică și inhalări de praf, au avut nevoie de asistență medicală din partea echipajelor SMURD și SAJ. Din cele unsprezece persoane, șase au fost transportate la spital.

  • Știre în curs de actualizare

Actualizare ISU Harghita, ora 12:51: Echipajul CBRN Mureș ( intervenţie în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare) se deplasează la Gheorgheni.

Actualizare ISU Harghita, ora 13:53:  S-a anulat misiunea CBRN Mureș. Persoanele transportate la spital sunt stabile, fără simptome, rămân cca o oră în observare.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.