Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un localnic din Odorheiu Secuiesc, a provocat distrugeri autoturismului unui concetăţean

Poliţiştii au identificat operativ un localnic din Odorheiu Secuiesc, bănuit de distrugeri provocate autoturismului unui concetăţean

La data de 13.09.2018, în jurul orei 09:30, Postului de Poliţie Feliceni a fost sesizat de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, despre faptul că, în ziua precedentă, o persoană necunoscută i-a lovit cu piciorul autoturismul în partea din dreapta faţă şi i-a rupt oglinda retrovizoare dreapta, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 400 de lei.

În scurt timp de la sesizare, prin activităţile operative efectuate, poliţiştii l-au identificat pe K.T. de 53 de ani, tot din municipiul Odorheiu Secuiesc, bănuit de comiterea faptei.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *