Un recidivist scandalagiu reținut de poliție

0

Articol disponibil în: Română

Intervenţie fermă a poliţiştilor pentru imobilizarea unui scandalagiu, un recidivist de 42 de ani, din comuna Racu

La data de 18.11.2015, în jurul orei 22:00, Postul de Poliţie Racu a fost sesizat telefonic despre faptul că un localnic, recidivist, împreună cu un minor, a sustras 200 de lei de sub tejgheaua unui bar, apoi l-a ameninţat cu un briceag pe administrator şi a distrus o canapea din piele, în valoare de 1.000 de lei.

La faţa locului au intervenit rapid doi poliţişti care, i-au identificat pe cei doi, aceştia fiind N.A. de 42 de ani, liberat din penitenciar la data de 22.09.2015, respectiv G.J. de 16 ani, ambii din localitate.

Primul dintre aceştia i-a ameninţat pe poliţişti că va folosi briceagul împotriva lor dacă se apropie, iar apoi a dus mâna la buzunar pentru a scoate cuţitul, moment în care poliţiştii l-au imobilizat, l-au încătuşat şi l-au condus la sediul Postului de Poliţie.

În cauză procurorul de serviciu a dispus continuarea cercetărilor, cu suspectul în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, tâlhărie şi distrugere, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Sursa: IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy