Unii politicieni români au început iar să facă lucruri trasnite

1

Articol disponibil în: Magyar Română

Mai mulți politicieni de naționalitate română, în mare parte din zona de influență a PSD, au distribuit recent pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj care transmite informații false contra UDMR.
Cei care au redistribuit acest mesaj (peste 3000 de distribuiri) sunt în marea lor parte persoane care nu au avut ocazia să intre în contact cu etnicii maghiari, nu au cultură politică și distribuie astfel de mesaje din prostie sau din dorința de a ieși în evidență cu ceva.
Ar trebui ca un deputat român sau unul maghiar să facă un proiect de lege prin care toți aleșii, indiferent de etnie, să își piardă mandatul dacă transmit mesaje contra unor minorități sau contra liderilor acestora. Asemenea manifestări sunt sub demnitatea unui ales local.
udmr-in-afara-legii

1 Comentariu
  1. Mm spune

    Cand UDMR va inceta sa promoveze extremistii proprii si vor renunta definitiv la ideile autonomiste voi fi de acord ca si politicienii nostri sa fie pedepsiti.Aaa, eu chiar traiesc intre maghiari si stiu fooooaaarte bine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy