Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un tânăr din Gheorgheni a mers ”să facă piața”. A furat toți banii de pe o tarabă

Foto cu caracter ilustrativ

 

Un tânăr din municipiul Gheorgheni a fost prins de poliţişti la scurt timp după ce a sustras de pe o tarabă din piaţă, banii proveniţi din vânzarea produselor unui legumicultor din judeţul Mureş.

La data de 04 iulie 2020, în jurul orei 11:45, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Mureş, cu privire la faptul că, în timp ce vindea legume la o tarabă din piața agroalimentară din municipiul Gheorgheni, a constatat că îi lipsesc aproximativ 1.800 de lei.

Echipa operativă deplasată la fața locului a stabilit că, în intervalul orar 11:20 – 11:40, persoane necunoscute, profitând de neatenția reclamantului, i-au sustras dintr-o cutie aflată pe tarabă banii proveniți din vânzări.

În scurt timp, prin activităţile specifice de cercetare şi invsetigaţie desfăşurate, poliţiştii au reuşit să identifice un tânăr de 19 ani, din comuna Ciucsângeorgiu, care locuieşte fără forme legale în municipiul Gheorgheni, bănuit de comiterea faptei.

Până la acest moment poliţiştii au recuperat 1.085 de lei din banii sustraşi, pe care i-au restituit păgubitului.

Astfel, cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale a prejudiciului şi documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.