Un tânăr din Odorheiu Secuiesc, dat dispărut. Polițiștii solicită sprijinul cetățenilor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 6 iunie 2023, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizați de către o femeie din Odorheiu Secuiesc cu privire la dispariția fiului său, Raduly Norbert, în vârstă de 22 de ani.

sursa foto: Politia Română

Conform informațiilor furnizate de aceasta, tânărul a plecat voluntar din țară în cursul anului 2018 pentru a lucra în străinătate.

În luna ianuarie 2022, Raduly Norbert a contactat-o telefonic pe mama sa, confirmându-i că se află în Olanda și că este în siguranță. De atunci și până în prezent, acesta nu a mai dat niciun semn de viață și nu poate fi contactat telefonic.

Semnalmente pentru a ajuta în identificarea tânărului: înălțime 1,70 cm, greutate 70 kg, constituție atletică, păr scurt șaten, ochi căprui, tatuaj pe brațul stâng.

Persoanele care dețin informații despre Raduly Norbert sau care pot oferi detalii cu privire la locul în care s-ar afla sunt rugate să apeleze nr unic 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy