Bărbat agresat pe o stradă din Miercurea Ciuc. Polițiștii au reținut șapte tineri

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 04:30, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Sâncrăieni, a fost agresat pe o stradă din municipiul Miercurea Ciuc. Victima ar fi fost acostată de un grup de persoane care, fără niciun motiv, l-au lovit cu pumnii și picioarele. În urma loviturilor primite, acesta a suferit vărtămări și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Poliției Municipiului Miercurea Ciuc, în urma unor activități specifice de investigare și cercetare desfășurate cu operativitate și profesionalism  au identificat și reținut persoanele despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi autorii faptei de agresiune.Astfel, la data de 6 iunie, față de șapte tineri cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, din Miercurea Ciuc, Ciceu și Leliceni, a fost luată măsura reținerii preventive, pentru 24 de ore aceștia fiind depuși la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județan Harghita.”, informează IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate de oamenii legii, sub coordonarea procurorului, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy