Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un tractorist beat din Vlăhița a acroșat un autoturism

Autoturism acroşat pe D.C. 29, în comuna Lueta, de un tractor al cărui conducător auto şi-a continuat deplasarea fiindcă „nu a observat” şi a fost găsit de poliţişti la domiciliul său, având 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat

– Să ştiţi, nici n-am observat

Că o maşină-am acroşat!

– Dar alcool aţi consumat?

– Nici asta n-am observat…

Luni, în jurul orei 18:45, Poliția Oraşului Vlăhița a fost sesizată despre faptul că, un tractor care transporta material lemnos cu o remorcă, pe D.C. 29 în comuna Lueta, a acroșat un autoturism care circula din sens opus, apoi şi-a continuat deplasarea.

În scurt timp, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au descoperit tractorul în cauză, iar prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, au stabilit că acesta a fost condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Lueta.

Cel în cauză, care a recunoscut că a condus tractorul însă nu a observat autoturismul şi nu își aminteşte dacă l-a lovit sau nu, a fost testat cu aparatul alcoolscop, care a indicat 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *