Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un urmărit naţional şi o urmărită internaţional au fost depistaţi de poliţiştii harghiteni, pe raza municipiului Topliţa

La data de 14.09.2015, în jurul orei 13:30, prin exploatarea cu profesionalism a unor date şi indicii cu valoare operativă, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Topliţa, au identificat şi depistat pe raza localităţii două persoane urmărite, pe numele cărora Judecătoria Câmpeni a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, pentru comiterea unor infracţiunii defurt.

Cei în cauză, B.A. de 21 de ani, din municipiul Topliţa, condamnat la pedeapsa de 3,4 ani închisoare, urmărit la nivel naţional şi S.A. de 34 de ani, din comuna Sălciua, judeţul Alba, condamnată la 1,8 ani închisoare, urmărită la nivel naţional şi internaţional, au fost escortaţi de poliţişti şi depuşi la Penitenciarul Miercurea-Ciuc, în vederea începerii executării pedepselor.

Sursa IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.