Unii aleși de la Primăria Gheorgheni fac lucruri trăsnite

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Aflăm pe surse că unii aleși locali, care pierd vremea pe la Primăria din Gheorgheni, s-au gândit ei bine și în incompetența care-i caracterizează au ticluit o reclamație la adresa ziarharghita.ro pe motiv că am fi prezentat noi documente secrete de la controlul efectuat de Curtea de Conturi la această primărie.
În primul rând, de abia așteptăm să ne cheme careva la vreo declarație ca să le spunem noi anchetatorilor și lucruri pe care cu adevărat nu le putem publica. În al doilea rând, incompetenții de la primăria Gheorgheni ar trebui să știe că tot ce are la baza banul public are caracter public, iar actele care sunt secrete sunt cele care le văd doar posesorii de certificate ORNIS ceea ce nu se aplică în cazul incompetenților de care vorbim mai sus.
Într-o primărie care nu are nimic de ascuns, un astfel de raport ar fi trebuit prezentat în plenul Consiliului Local și afișat public să vadă toată lumea ce acuzații sunt aduse primăriei de către o instituție a statului.
Înțelegem că deranjăm prin faptul că facem dezvăluiri legate de unele primării din Harghita, dar transmitem hoților să stea liniștiți că încă suntem la faza de încălzire … nu am început încă să intram cu adevărat în corupția care sufocă acest județ.
Mulțumim sincer celor care au fost deranjați că am prezentat acele pasaje din actul de control al Curții de Conturi, pentru că acesta este și scopul nostru… să deranjăm pe cei care administrează dubios banul public. Oricum am văzut foarte multe astfel de rapoarte iar cel în discuție este unul dintre cele mai bine făcute. Bravo celor de la Curtea de Conturi ! Așa da !
Ce nu înțelege actualul semiprimar de la Gheorgheni este faptul că oricât ar încerca el să afle care ne sunt sursele nu va reuși acest lucru niciodată, sub nicio formă și nici nu există vreo instituție a statului român care să ne poată obliga să ne divulgăm sursele. Dar, pentru că nouă ne sunt simpatici incompetenții care vor sa ne pună pumnul în gură, putem spune domnului semiprimar că actele sunt plecate de la un coleg de partid al domniei sale. Se pare că în PCM-ul de la Gheorgheni a început o luptă internă pentru cine va fi candidatul la primărie….

În continuare rămâne valabilă cererea noastră, refuzată de conducerea primăriei Gheorgheni, de a purta o discuție în fața unei camere de luat vederi pe tema problemelor din acest oraș.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy