Néhány helyi választott őrült dolgokat művel a Gyergyószentmiklósi Városházán

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Bizonyos források szerint egyes helyi választottak, akik csak az idejüket vesztegetik a Gyergyószentmiklósi városházán a rájuk jellemző hozzánemértéssel kiagyaltak egy reklamációt a ziarharghita.ro-nak címezve arra alapozva,hogy titkos dokumentumokat hoztunk volna nyilvánosságra a Számvevőszéknek az említett városházán tett ellenőrzését követően.

Igenis,már alig várjuk,hogy valaki hívjon minket mert nyilatkozni szeretne olyan,közzé nem tehető dolgokról amit mi majd elmondunk a kivizsgálóknak.Másodszor,a Gyergyószentmiklósi alkalmatlanoknak tudniuk kellene,hogy minden ami közpénzzel kapcsolatos az nyilvános.Titkos irat az amit csak ORNISS bizonyítvánnyal rendelkezők tekinthetnek meg,amiről viszont szó sincs ebben az esetben.

Egy olyan városházán ahol nincs takargatnivaló az ilyen jellegű jelentéseket bemutatják a Helyi Tanácsnak és ki szokták függeszteni nyilvános helyre,hogy mindenki lássa mivel vádolják a Polgármesteri Hivatalt állami intézmények.

Megértjük,hogy kényelmetlen amikor Hargita megyei Polgármesteri hivatalokat leplezünk le,de azt üzenjük a tolvajoknak,hogy ez még csak a bemelegítő…még nem ástunk mélyre a megyét fojtogató korrupcióban.

Köszönjük azoknak akiket kellemetlenül érintett a Számvevőszék jelentésének nyilvánosságra hozatala,mert tulajdonképpen ez is a célunk…zavarni azokat akik kétes módon kezelik a közpénzeket.Sok, ehhez hasonló jelentést láttunk már de ez a szóbanforgó jelentés talán az egyik legjobban megszerkesztett.Bravó Számvevőszék!Csak így tovább!

A jelenlegi Gyergyószentmiklósi úgymond polgármesternek meg kell értenie,hogy bármennyire igyekszik is felkutatni az információink forrását nem fog sikerülni és nincs olyan állami intézmény sem ami az információforrásaink felfedésére kötelezhetne minket.De mivel szimpatikus nekünk az úgymond polgármester úr, aki be akarja tömni a szánkat,annyit elárulhatunk neki,hogy az információk pont egyik pártkollégájától szivárogtak ki.Úgy tűnik,hogy a Gyergyószentmiklósi MPP-ben megindult egy belső harc,hogy ki legyen a polgármester jelölt…

Továbbra is fenntartjuk azon kérésünket,amelyet a Gyergyószentmiklósi Polgármesteri hivatal eddig visszautasított,hogy kamerák előtt folytassunk egy beszélgetést a városbeli problémákról.

Iosub Robert

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy