Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ursul, vizită în curtea unei case din satul Beta

Foto: Wikiwand

 

Noaptea trecută, s-a semnalat prezența unui urs, în localitatea Beta, comuna Mugeni. S-au deplasat la fața locului un echipaj IJJ și un echipaj SMURD. S-a transmis mesaj de avertizare RO-ALERT.

Apelul a fost făcut de către o femeie, la ora 01:49, care a observat un urs în curtea casei sale, din sat Beta, comuna Mugeni. La fața locului a fost trimis imediat un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc, dar ursul nu mai era prezent în curte. Jandarmii au mai rămas pentru o perioadă în zonă, pentru a se asigura că ursul nu revine.

Le reamintim oamenilor că este recomandat ca, de fiecare dată când sunt martori ai unor astfel de situaţii, să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere şi să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.

 

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *