Autospeciale noi la Jandarmeria Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Jandarmeria Harghita

 

19 autoturisme noi, marca Dacia (12 auto Duster 4×4 și 7 auto Logan) au fost repartizate Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita.

Autospecialele urmează a fi folosite de către jandarmii harghiteni în misiuni de patrulare și intervenție, fiind distribuite structurilor operative, fie că vorbim de posturile de jandarmi montane din stațiunile Băile Tușnad, Harghita Băi, Lacu Roșu și Borsec, fie de structurile de ordine publică din municipiile Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni și Toplița.

Aceste autoturisme au fost achiziționate în baza programului de reînnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne și sunt dotate cu mijloace de semnalizare specifice și sunt inscripționate.

Modul de inscripționare este nou adoptat la nivelul Jandarmeriei Române, pentru a oferi o mai mare vizibilitate, designul actual al noilor autospeciale care au intrat în dotarea Jandarmeriei Române, fiind realizat de colegul nostru, plutonier major Daniel Oprea de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ilfov, absolvent al Universității Naționale de Arte din București – Facultatea de Arte Plastice.

Utilizarea acestor noi autoturisme la nivelul unității de către structurile operative va contribui la o scădere a timpilor de reacție în cazul intervențiilor la misiunile specifice și la solicitările cetățenilor adresate prin S.N.U.A.U. 112.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy