Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

VIDEO: George Simion a fost AGRESAT FIZIC de către extremiștii maghiari la poarta cimitirului din Valea Uzului

Bătut de EXTREMIȘTI MAGHIARI pentru că este ROMÂN pe teritoriul ROMÂNIEI și a vrut să apere eroii ROMÂNI.

Ura, prostia și tupeul unor etnici minoritari maghiari adunați ca păsările de pradă în jurul candidatului independent la europarlamentare a ieșit la suprafață chiar în fața unei camere de filmat.

Câțiva indivizi incomodați de întrebările politicianului român nu s-au putut abține de la violență și l-au atacat pe George Simion cu picioarele.

Autoritățile statului român sunt obligate să ia măsuri față de asemenea acte șoviniste! Unde sunt jandarmii, care sunt prezenți de obicei la tot felul de manifestări artistice, sportive și religiose? Poliția ce face? 

Principalii vinovați pentru că s-a ajuns aici sunt cei care conduc pe maghiari și pe români deoarece nu fac ceva contra acestor ieșiri estremiste ba chiar se pare că unii lideri maghiari le încurajează. 

opel


Un comentariu la “VIDEO: George Simion a fost AGRESAT FIZIC de către extremiștii maghiari la poarta cimitirului din Valea Uzului

  1. Ivancristian

    Este un fel de dezmat ,lasat de tovarasul dragnea, care doarme din picioare, te rog frumos sa iti pui slugile la treaba, si apropo sa iti cauti caracterul daca sti ce e ala ,important ca fiecare cetatean al acestei tari sa ii ceara sa isi dea demisia ,sigur daca nu sunteti niste lasi ,si fricosi ,sa dea domnul sa va dea minte !

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *