Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Viktor Orban l-a primit pe Chuck Norris în Ungaria: Sunt un luptător de stradă. Liberalii mă urăsc

Viktor Orban, premierul Ungariei, l-a primit în vizită pe Chuck Norris, pe care l-a plimbat cu mașina și i-a arătat cum se antrenează trupele speciale maghiare. Întâlnirea a fost filmată și postată pe pagina sa de Facebook.

Orban i-a spus lui Chuck Norris ca liberalii îl urăsc mai tare decat pe Donald Trump și ca 90% dintre comentariile la adresa lui sunt negative, arată Euronews.

Premierul Ungariei l-a plimbat pe american cu mașina și i-a spus ca el nu face parte din elitele țării, că a plecat de jos, dintr-un sat, și că se poate considera un luptător de stradă.

Orban l-a dus pe Chuck Norris, celebru pentru filmele sale de acțiune, să vadă cum se antrenează trupele antitero și s-au pozat împreună cu luptătorii maghiari.

Norris se afla în Ungaria la invitația unei fundații caritabile, pentru a ține niște prelegeri, iar premierul Viktor Orban nu a ratat ocazia de a se întâlni cu el și a realiza o filmare care a strâns peste 14.000 de aprecieri în doar câteva ore, pe Facebook, fiind intitulată foarte scurt: „Kopok // Rangers” (în maghiara se traduce copoi, câine de vanatoare – n.red.).

Sursa: ziare.com
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.