Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

MARATON CENTENAR – 100 DE ANI, 100 DE KM

Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, plutonierii Marius Afilipoaie, Mihail Dupu și fruntaș Szabo Zolan aparținând Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” și plutonier adjutant Antonio Păun și plutonier Liviu Duțu din Batalionul 24 Vânători de Munte „General Gheorghe Avramescu”, au participat la „Maratonul Centenar – 100 de ani, 100 de km”, organizat de Divizia 4 Infanterie „Gemina” și Clubul Sportiv Atletic Cluj.

Maratonul la care au participat 120 de concurenți, s-a desfășurat între localitățile Cluj Napoca și Alba Iulia, cei 100 de km fiind împărțiți în 4 tronsoane de câte 25 km – albastru, galben, roșu și tricolor.
Maratoniștii au fost așteptați la linia de sosire, atât de reprezentanții autorităților publice locale din Alba Iulia, cât și de către șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae-Ionel Ciucă și șeful Statului Major al Forțelor Terestre, generalul-maior Ovidiu-Liviu Uifăleanu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.