Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Vremea neprielnică a creat probleme în anumite zone din Harghita

Vremea neprielnică a creat probleme marți seara (15 iunie)  în anumite zone din Harghita.

Pivniță unei locuințe de pe strada Petofi Sandor din Odorheiu Secuiesc a fost inundată, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru scoaterea apei din incintă.

„Se deplasează pentru evacuarea apei un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială complexă de primă intervenție.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al ISU Harghita precizează că, în urma informării primite de la distribuitorul de energie electrică,  în jurul orei 18:30, au rămas nealimentate 3 PT-uri cu 262 de utilizatori, din localitățile Cireșeni și Polonița.
Se lucrează pentru remedierea defecțiunilor.

Actualizare ISU Harghita, ora 20:16:

În acest moment, sunt intervenții în desfășurare pentru evacuarea apei din mai multe subsoluri inundate în Odorheiu Secuiesc: zece pivnițe ale unor case, o casă cu curte, un subsol de bloc.
Intervin pentru evacuarea apei șapte echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu mai multe motopompe din dotarea autospecialelor. În zonă, plouă în continuare.

sursa foto: ISU Harghita
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *