Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

WhatsApp anunță o nouă funcție menită să protejeze conversațiile private. Aceasta va fi disponibilă în următoarele săptămâni

Aplicația WhatsApp anunță o nouă funcție menită să protejeze conversațiile private. Este vorba despre Chat Lock, prin care utilizatorii pot muta conversațiile sensibile într-un folder care poate fi accesat doar pe baza unei parole sau a datelor biometriceanunță presa centrală.

Prin intermediul acestei funcții care va fi disponibilă treptat în următoarele săptămâni, utilizatorii aplicației WhatsApp vor avea un nivel și mai crescut de siguranță în ceea ce privește conversațiile.

Mesajele vor putea fi mutate într-un folder special și accesat pe baza unei parole, amprentei sau prin recunoaștere facială. Pentru a transfera conversația dorită în folderul privat trebuie să atingem numele destinatarului și să selectăm funcția „Lock”.

În plus, notificările din Chat Lock nu vor afișa numele expeditorului sau conținutul mesajului. Conversațiile purtate în aplicația WhatsApp folosesc unul dintre cei mai puternici algoritmi de securizare a mesajelor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.