Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ziua Mondială a Autismului a fost sărbătorită la centrul de zi din Feliceni

Pe 2 aprilie, atenția lumii se îndreaptă asupra persoanelor cu autism și a familiilor acestora. Inițiativa globală a fost lansată în 2007, iar ONU a declarat ziua de 2 aprilie Ziua Mondială a Autismului.

Ziua Mondială a Autismului a fost sărbătorită la 1 aprilie la centrul de zi din Feliceni, operat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita și de Fundația Pro Autist din Odorheiu Secuiesc.

După cum povestește Sántha Gyöngyvér, membră a Fundației Pro Autist, casa din Feliceni a răsunat de bucuria muncii în comun. Cu această ocazie au sosit și oaspeți: îngrijitorii și educatorii căminului din Mugeni, operat de Fundația LIA. Oaspeții și-au împărtășit cunoștințele cu cei de la căminul de zi, i-au învățat tainele împletirii din hârtie, cum să împletească coșuri, brățări. În schimb gazdele i-au învățat cum să facă mingi de fetru.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.