Ziua porților deschise la ISU Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pompierii militari harghiteni s-au bucurat marți, 21 martie, de vizita preșcolarilor de la Grădinița „Micul Prinț” din municipiul Miercurea-Ciuc, în cadrul Programului „Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun”.
Pe timpul vizitei, pompierii le-au oferit micuților o călătorie în lumea salvatorilor, o lume cu oameni frumoşi şi maşini speciale.
Astfel, le-au fost prezentate echipamentele de intervenție ale pompierilor militari, sfaturi privind comportarea în cazul izbucnirii unui incendiu sau în cazul producerii unui cutremur, modul de anunțare a evenimentelor pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, cei mici au avut prilejul de a purta echipamentele de protecție ale pompierilor și chiar au reușit să utilizeze o parte din mijloacele de intervenție ale acestora. La finalul vizitei, copiii au primit pliante cu măsuri de prevenire în cazul producerii unor situații de urgență.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy