Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Accident rutier provocat de un tractorist

Accident rutier provocat de un tractorist care a ieşit fără să se asigure pe drumul european, pe raza comunei Sândominic.

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 04:30, B.O. de 30 de ani, din comuna Tomeşti, conducea un tractor pe un drum forestier situat în afara comunei Sândominic, când la intersecţia cu D.N.E. 578 nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de P.E. de 46 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a pasagerului P.L. de aceeaşi vârstă, tot din municipiul Tecuci, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *