Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Băcăuan de 60 de ani reținut în Harghita pentru evaziune fiscală

Polițiștii harghiteni au reţinut un băcăuan de 60 de ani, într-o cauză complexă de evaziune fiscală.

La data de 12.06.2018, prin continuarea profesionistă a activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate într-o cauză penală complexă de evaziune fiscală, în urma activităților procedurale dispuse organele de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au dispus reţinerea pe 24 de ore a lui P.N. de 60 de ani, din judeţul Bacău.

Faţă de cel în cauză, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile și i-a impus mai multe interdicții.

Reamintim că, în ultima săptămână a lunii mai a.c., poliţiştii harghiteni au efectuat 19 percheziţii domiciliare, în judeţele Harghita, Bacău, Braşov, Vaslui şi Mureş, la persoane fizice şi juridice bănuite de comiterea mai multor infracţiuni.

În continuare cercetările urmează a fi extinse și pentru alte fapte de natură penală și faţă de alte persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *