Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Brazi încărcați cu zăpadă, căzuți pe DN 15 Toplița-Borsec

Mai mulți brazi încărcați cu zăpadă au căzut, duminică seara, pe DN 15 Toplița-Borsec, circulația fiind întreruptă sau îngreunată, până când carosabilul a fost degajat.

imageResizePotrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Harghita și de Secția de Drumuri Naționale (SDN), traficul rutier a fost blocat de două ori, pentru intervale de timp de aproximativ 30 de minute, după ce mai mulți arbori s-au prăbușit pe șosea, sub greutatea zăpezii.

Drumarii au intervenit pentru degajarea carosabilului, iar polițiștii au dirijat traficul sau au oprit mașinile, atunci când a fost cazul.

Sursele citate au precizat că este posibil ca situația să se repete și în timpul nopții, iar șoferii care tranzitează zona sunt sfătuiți să circule cu prudență.

Pe DN 15, între Toplița și Borsec, se înregistrează frecvent căderi de arbori pe carosabil, atât în timpul iernii, când aceștia se prăbușesc sub greutatea zăpezii sau când e viscol, dar și în alte perioade ale anului, când se înregistrează vânt puternic.

AGERPRES
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *