Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Cum sunt educați copiii maghiari contra Constituției României

La Liceul Palo Imre din Odorheiu Secuiesc, școală de stat din România, finanțată din bani publici, copiii maghiari au învățat pe 4 iunie care este harta Ungariei Mari.
Cu multă implicare cadrele didactice au explicat copiilor că de fapt zona în care sunt ei e a Ungariei și că România ar fi fost mult mai mică și ar trebui pe viitor să fie mult mai mică.

Nu este normal să educi într-o școala de stat copiii în sensul renegării integrității teritoriale a țării în care ești. În mod normal dacă în Harghita mai exista instituții directorul acestei școli ar fi dat afară din învățământ împreună cu profesorii care au participat la așa ceva. Să te apuci tu ca educator să faci o asemenea hartă nu înseamnă decât că vrei să educi copiii în direcția de conflict cu România și românii care ”le-au furat pământul”.

Este de neacceptat așa ceva. Să aduci politica separatistă în școli cu mâna cadrelor didactice. Așa ceva nu este permis în nicio țară din această lume. Așteptăm cu mult interes reacțiile autorităților și desigur luarea unor măsuri atât disciplinare cât și penale.

Iosub Robert

Respectăm demersul maghiarilor prin care doresc autonomie, steaguri, avioane, submarine și excursii pe Lună. E dreptul fiecărui om matur să vrea orice. Nu respectăm sub nicio formă implicarea copiilor în aceste demersuri și mai ales folosirea copiilor în conflictele politice sau de orice natură. Este inacceptabil tu ca matur să te folosești de copii pentru a-ți atinge scopul politic.
2 comentarii la “Cum sunt educați copiii maghiari contra Constituției României

  1. feritata

    Dupa parerea autorului acestei mizerii,copiii maghiari nu au voie sa cunoasca adevarul istoric al locului pe care locuiesc si trebuie neaparat sa invete harta extremistilor romani care neaga existenta Ungariei mari!! Fratilor,indiferent cat de mult ne ”iubiti”unii dintre voi,nu puteti sa ne anulati istoria milenara si sa ne impuneti bazaconiile unora dusi cu pluta!!Identitatea etnica,culturala si religioasa ne este garantata de constitutie si nu poate fi contestata nici chiar de marii patrioti de carton romani!!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *