Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Dosar penal pentru furt de energie electrică

Localnic racordat ilegal la reţeaua de electricitate, identificat de poliţişti în urma unei acţiuni specifice, pe raza comunei Praid.

furt-curentLa data de 11.04.2018, în urma unor activităţi specifice desfăşurate anterior, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Odorheiu Secuiesc şi cei ai Postului de Poliţie Praid au organizat o acţiune pentru exploatarea unor date şi indicii cu valoare operativă, privind anumite persoane bănuite de furturi de energie electrică, prin racordare ilegală la reţea.

În cadrul acestei activităţi, la care au fost cooptaţi şi specialişti ai societăţii comerciale de profil, au fost verificate 20 de imobile din comuna Praid, iar la domiciliul lui G.L. de 72 de ani, din satul Ocna de Sus, a fost descoperit un branşament ilegal la reţeaua de electricitate.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea dispozitivelor de măsurare pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *