Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Dosare penale pentru alcoolemie la volan

Poliţiştii au identificat încă 3 conducători auto aflaţi sub influenţa alcoolului, dintre care unul cu un ATV neînmatriculat.

În urma unor acţiuni desfăşurate în ultimele 24 de ore, pe linia supravegherii şi controlului traficului rutier, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au identificat trei conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

23soferPrimul dintre aceştia, T.P. de 30 de ani, din municipiul Gheorgheni, a fost depistat de poliţişti la data de 11.03.2018, în jurul orei 06:30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din municipiul Topliţa, având 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al doilea, un localnic din comuna Zetea, F.A. de 23 de ani care avea 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost depistat în seara aceleiaşi zile, în jurul orei 23:50, în timp ce conducea pe raza localităţii sale de domiciliu, un ATV neînmatriculat.

Cel de-al treilea conducător auto turmentat a fost depistat de poliţişti la data de 12.03.2018, în jurul orei 03:30, pe D.J. 136, în comuna Avrămeşti, acesta fiind D.I. de 57 de ani, din oraşul Cristuru Secuiesc, rezultatul testării sale fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor trei conducători auto au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, iar în cazul lui F.A. şi sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pentru care, la finalizarea cercetărilor, vor fi propuse soluţii legale prin Parchetele de pe lângă Judecătoriile Topliţa şi Odorheiu Secuiesc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *