Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

A rákos betegségekkel küzdő gyerekek megsegítésére irányuló projekt fő partnere a Borsec ásványvíz

 

A Baneasa Forest Run futóverseny szervezői tisztelettel jelentik be a rákos betegségben szenvedő gyerekek egyesületével, a MagiCAMP-el való együttműködést, és ennek a nemes célnak a kizárólagos támogatását. a szervezők köszönetüket nyilvánították ki az esemény főbb támogatóinak is: Borsec, Zuzu, Barilla és Eisberg, Magic FM és World Class.

MagiCAMP selectie13

A futóversenyen részt vevők a versenyre való beiratkozáskor a www.baneasaforestrun.ro oldalon, pénzadományt is adhatnak a MagiCAMP tevékenységének támogatására. A már beiratkozottak egy e-mailt kapnak, hogy ők is megtehessék az adományozást. A helyszínen is lehet adományozni, tovább a 2%-os adónyilatkozati ívvel, a verseny napján, 2018 április 29-én, a Baneasa erdei startnál.

A Baneasa Forest Run egy erdei futóverseny, a természetben mozogni szeretőknek. A futóknak két különböző távot kell teljesíteniük, egy 11 km-es távot és egy 21 km-es félmaratont.

Szórakoztató (nyári táborok, vakáció a betegségtől megpróbált családok részére), vagy szociális segítségnyújtási programjai (MagicHOME-menedéknyújtás a rákos betegséggel küzdő gyerekek szüleinek, MagicBOX- havi élelmiszer- és használati cikkekből álló segély, MagiCALL- tanácsadás a beteg gyerekek szüleinek) által a MagiCAMP próbál legalább valamit visszaadni a gyerekeknek, amitől a betegség megfosztotta őket. Egy szemernyi gyerekkort, önbizalmat, új barátokat, gyakorlati segítséget a betegség okozta nehéz időszakok átvészelésére. A projekttől függetlenül a MagiCamp tevékenységeknek egy lényeges közös nevezője van: a gyerekek. A MagiCamp történet a küldetésünkben hívő minden egyes gyermek, szülő, támogató, önkéntes, orvos részvételével íródik.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.