Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Ofițeri DGA Harghita: percheziții la funcționari publici, în legătură cu obținerea permisului de conducere

Ofițeri de poliție judiciară ai D.G.A. din cadrul Serviciului Județean Harghita, alături de colegii lor din Mureş, Alba, Braşov, Bistriţa Năsăud, Bihor, Cluj, Hunedoara, Sibiu şi Satu Mare au efectuat un număr de 82 percheziții la o instituție publică, la sediile unor firme, precum și la domiciliile unor persoane fizice din județele Mureş, Sibiu, Braşov,  Hunedoara,  Bihor, Satu Mare.

Perchezițiile se derulează într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracțiuni de corupție și evaziune fiscală cu implicarea unor funcționari publici și a altor persoane fără calitate specială, în vederea promovării probei practice de obţinere a permisului de conducere.

Totodată, din cercetările efectuate a mai rezultat faptul că, unul dintre funcționarii publici este implicat în operaţiunile unor societăți  comerciale de pe raza judeţului Mureş, care au ca obiect de lucru achiziţionarea şi comercializarea de produse de panificaţie de la diferiţi producători din ţară. Aceștia vindeau produsele obţinute, fără întocmirea de documente justificative, pentru a se sustrage de la obligaţiile de plată către bugetul general consolidat al statului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *